img

Kupatilski nameštaj

Kupatilski nameštaj

Roper Co. nameštaj obezbeđuje kvalitet i funkcionalnost. Dizajn prati savremene trendove. Ono što nam je svakako važno kod nameštaja za bilo koju prostoriju jeste izgled samog nameštaja kao i njegova funkcionalnost.
Elementi se proizvode u uobičajenim standardnim dimenzijama i pružaju neograničenu mogućnost kombinovanja u zavisnosti od prostora za koji su namenjeni i želja kupca. Svi proizvodi su projektovani po svetskim standardima kvaliteta i veoma su praktični i funkcionalni. U našoj ponudi imamo široki izbor kako za ljubitelje modernog nameštaja, tako i za one koji ostaju verni klasici.

Premium

Ormarići iz PREMIUM kolekcije izrađeni su od medijapana farbanog najkvalitetnijim bojama u raznim nijansama ili iverice koja je oplemenjena melaminskom folijom u koju je utisnuta tekstura drveta.

Vidi proizvode Vidi kolekcije
Premium

Classic

Roper klasik ormarići su izrađeni od MDF-a poznatih evropskih proizvođača (KAINDL i HALLEIN) u najvišoj klasi kvaliteta. U proizvodnji se koriste sirovi i oplemenjeni medijapan sa melaminskim folijama visoke gramaže, a svaki komad se kantuje sa sve četiri strane melaminskom ili abs trakom. Obrada se vrši na najsavreenijim CNC mašinama sa velikom preciznošću i kvalitetom izrade.

Vidi proizvode Vidi kolekcije
Classic

Ekonomik

Ekonomik kolekcija se izrađuje od kvalitetnog MDF-a, u uobičajenim, standardnim dimenzijama i pružaju neograničenu mogućnost kombinovanja u zavisnosti od prostora za koji su namenjeni.

Vidi proizvode Vidi kolekcije
Ekonomik